4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 90 reviews)
Excellent95%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Rug- en shouderklachten verholpen

Rated 5 out of 5
March 1, 2021

Ik kwam bij Randy Atmo terecht omdat ik al een tijd last had van mijn schouder en hij kwam er snel achter wat het daadwerkelijke probleem was, dat was prettig. De behandelingen waren effectief en de sfeer was fijn en professioneel. Daarnaast heb ik ook goed advies gekregen over hoe ik thuis mijn houding kan verbeteren en oefeningen waardoor het probleem hopelijk niet terugkomt.

Marit Kruisdijk

Schouder, onderarm en pols klachten

Rated 5 out of 5
February 23, 2021

Bij Orthomedix wordt je heel goed opgevangen. Je hebt niet het gevoel dat je bij een therapeut bent. Lijkt wel of je bij vrienden op bezoek bent. Er was meteen een klik met dhr Tommy Jessurun en dhr Ruben Elbersen. Door hun deskundigheid was ik na enkele behandeling verlost van alle pijnen. Door hun ben ik erachter gekomen waar de pijnklachten vandaan kwamen. Heren bedankt.

Ricardo Mahangoe

Ischias en slijmbeursontsteking rechter heup

Rated 5 out of 5
February 23, 2021

Nadat ik al meer dan een jaar veel pijnklachten had aan mijn rechter been en in de buurt niet goed werd geholpen ben ik bij Orthomedix terecht gekomen door mijn dochter. Zeer professionele en plezierige behandelingen gehad door Tommy Jesserun en Tom Delnoye met succesvol resultaat!
Uitstraling van de ischias pijn naar mijn rechter been is geheel verdwenen. Heel erg tevreden !!

Henriëtte

In enkele behandelingen rugklachten verholpen

Rated 5 out of 5
February 10, 2021

Dankzij de prettige behandeling door Randy binnen enkele behandelingen mijn rugklachten verholpen.
Goede integrale aanpak waarin zowel gekeken is naar (werk)houding, diverse oefeningen zijn gegeven als manuele therapie is toegepast.

B Peeters

Uitstekend

Rated 5 out of 5
February 10, 2021

Na een ongeval ben ik bij een fysiotherapeut geweest die mij weer naar een manueel therapeut doorverwees, na een half jaar werden mijn klachten erger, ik kwam bij een revalidatiearts terecht, deze heeft mij weer doorverwezen naar Orthomedix… en daar kwam na 1 intake eindelijk een diagnose en werd eindelijk met de juiste behandelingen mijn pijn verholpen.

vd Veer
TOP