4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 97 reviews)
Excellent94%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Boyun fitigi

Rated 5 out of 5
May 27, 2021

Tommy Jesserun sayesinde sancili agrilarimdan kurtuldum. Geceleri artik uyanmiyorum. Cok sukur ameliyata gerek kalmadi. Boyun fitigi icin Morfin kullaniyordum. Bir kac seansla kurtuldum. Siddetle tavsiye ediyorum!
_____________
Dankzij Tommy Jesserun ben ik van mijn hevige pijn af. Ik word ‘s nachts niet meer wakker. Een uitgebreide operatie was niet nodig. Ik gebruikte morfine voor mijn nekhernia. Binnen een paar sessies ben ik hiervan af. Ik raad je sterk aan!

Ayse

Rug, schouder en nek

Rated 5 out of 5
May 27, 2021

Randy stelt goede en snel diagnose en gaat er gericht mee aan de slag. Kijkt verder en dieper en gebruikt verschillende technieken en zet gelukkig ook jezelf aan het werk met oefeningen die je thuis kan doen, waardoor je je niet afhankelijk voelt. Ook pakt hij ergonomische aspecten op. Hij bewaakt de voortgang goed en geeft een schatting van het aantal behandelingen die je nodig hebt. Naast professionaliteit toont hij ook betrokkenheid. Opvallend is de luchtige en spontane omgang met mensen en toch zakelijk, waardoor je je snel vertrouwd en comfortabel voelt en ervaart dat je jezelf mag zijn en kan zeggen wat je wilt. Dit hoort voor mij thuis in een professionele organisatie, alleen is dit schaars te vinden, maar bij Randy lukt dit allemaal.

Sharda M

Zeer goed geholpen! Heel deskundig!

Rated 5 out of 5
May 27, 2021

Vanaf het moment dat ik de praktijkruimte inliep, had ik een goed gevoel. De app waarmee gewerkt wordt is fijn, geen gedoe met kaartjes. Dankzij het team Valkenboslaan en Juriaan Kokstraat ben ik meer bewust geworden in hoe ik mijn lichaam het beste kan bewegen, zodat o.a. de nekhernia en slijmbeursontsteking in mijn schouder zijn hersteld maar ook oefeningen meegekregen en vooral de bewustwording in het bewegen van mijn lichaam, zullen zorgen dat de klachten onder controle zijn. (Zelfs nu ik dit tik op telefoon, besef ik dat ik mijn telefoon te laag houd….)
Ik zal wederom Orthomedix kiezen, mocht dat nodig zijn 😉 Bedankt!

Fatima Amine

Uitstekende praktijk

Rated 5 out of 5
May 27, 2021

Na jaren met klachten te hebben gelopen in mijn rug eindelijk een oplossing. Randy kent zijn vak en wist precies wat het probleem was. Met manipulaties en goede oefeningen pijnvrij. Zelf zou ik geen andere fysiotherapeut kunnen adviseren dan Randy. De praktijk is netjes, goede communicatie en ze denken met je mee.

Charlotte Spuijbroek

Deskundig!

Rated 5 out of 5
May 27, 2021

Ik heb chronische nek -en rugklachten en kom al jaren bij Tommy. Een paar keer per jaar heb ik het gewoon nodig dat het allemaal weer even recht gezet wordt. Ik ben zo vertrouwd met Tommy dat ook al woon in niet meer in Den Haag en moet ik 30 minuten in de auto zitten ik nog steeds alleen bij hem kom en dat blijft zo! Ik ben zo blij met u!

Aves
TOP