4.9
4,9 score
85 beoordelingen van patiënten
Uitstekend94%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Heel slecht1%

تحياتي

5,0 score
januari 21, 2021

كنت اعاني بالم شديد بكتفي فزرت الدكتور تومي عدة مرات فتحسنت احوالي كثيرًا والان اني جد سعيد باحوالي الصحية .تشكراتي للدكتور تومي الذي يرجع له الفضل.تحياتي
___
Ik had last van hevige pijn in mijn schouder, dus ben ik meerdere keren op bezoek geweest bij Tommy en mijn toestand is enorm verbeterd en nu ben ik erg blij met mijn gezondheid. Mijn dank gaat uit naar Tommy, die aan hem te danken is.

Nasserdien

Reliable pain relief - again & again

5,0 score
januari 21, 2021

Great support; even at really short notice due to the highly flexible team. And this since years.

Joerg

Schouder/arm klachten

5,0 score
januari 21, 2021

Super geholpen door Randy en na 2 keer al geen last meer!!

Loebna

Frozen Shoulder

5,0 score
januari 21, 2021

Nadat ik een paar maanden gedwaald heb zonder juiste diagnose ben ik gelukkig bij Tommy terecht gekomen. Als specialist wist hij direct dat ik een frozen shoulder had. Vanaf dat moment kreeg ik de juiste behandeling door Tommy en door Tom. In alle corona maanden domineerden de afspraken mijn leven en dan is het ook fijn dat het gezellig is naast de deskundig hulp die ik heb ontvangen. Dank jullie wel!

Karin Rommens

nekklachten

5,0 score
januari 21, 2021

Ben door dhr. Tommy behandeld voor mijn nekklachten. Zeer gespecialiseerd en complex probleem. Na 2 behandelingen had ik al resultaat. Ik ben zeer tevreden over jullie (wijze van afspraak maken en de snelle hulp) en de behandel methode. Goede screening gemaakt zodat de juiste techniek/behandelmethode kon worden toegepast om mij van de klacht te verhelpen.
Dank.

oemar
TOP