FORGOT YOUR DETAILS?

4.9
4,9 rating
57 beoordelingen van patiënten
Excellent93%
Very good7%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Schrijf uw eigen beoordeling

Meest recente beoordelingen

Geholpen aan whiplash associated disorder met hersenschudding

5,0 rating
mei 9, 2020

In december ben ik gevallen met de fiets, waarbij ik met mijn hoofd tegen een vangrail ben aangekomen. De huisarts vertelde dat het een hersenschudding was en een kneuzing aan mijn evenwichtsorgaan. Na 6 weken bleef ik duizelig en erg vermoeid. Via een collega bij Tommy terecht gekomen. Hij vertelde mij dat ik een whiplash associated disorder had. Mijn nek heeft een flinke klap gemaakt tijdens de val. Het herstel duurde lang, maar dankzij Tommy en de ergotherapie gaat het nu de betere kant op. De duizeligheid neemt af en ik heb mijn energie weer volledig terug. Fijne en goede behandeling bij Tommy gehad. Duidelijk deskundig en behulpzaam. Daarnaast altijd gemakkelijk contact kunnen krijgen via de app wanneer ik vragen had. Dank voor de hulp!

Celine

Zeer snel van ergste schouder en nekhernia-klachten af.

5,0 rating
mei 7, 2020

Zeer deskundig en snel geholpen. Op zondag thuisgekomen van wintersport na harde val: gevolg: heftige pijn in schouder en nek. Maandag om 10 uur direct plek om geholpen te worden. Pijn was acuut minder. Tommy is een fijne, vriendelijk man met kennis van zaken. Hij is zeer goed bereikbaar, o.a. via Whatsapp en biedt snel en effectief verlichting op de plekken waar het pijn doet. Binnen een maand was ik van de heftige pijn af.

Dennis

erg blij en dankbaar

5,0 rating
april 23, 2020

na al bij 2 fysio’s (waarvan 1 manuele) gelopen te hebben en aan de morfine,kwam ik bij Tommy terecht.
na onderzoek kwam hij er achter dat er 2 ribben verdraaid waren en die mijn zenuw afknelde in arm ,hand en vingers
na eerste behandeling voelde ik al verbetering en nu na 4 weken is het zo goed als over (de kracht in mijn vingers komen ook langzaam terug)
erg blij met zijn kundigheid, passie en vakmanschap.

Wilma Quist

heup en rug klachten

5,0 rating
april 10, 2020

Ik liep al lange tijd met heup en rugklachten. Zelf ben ik een fysiotherapeut maar gespecialiseerd in Oncologie. Ik had echt geen idee wat ik aan mijn klachten moest doen. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Thommy. Hij vond dat ik een MRI moest gaan maken om te kijken wat de schade was. Hier kwam weinig uit, alleen slijtage facet gewrichten, dit kon niet de oorzaak van mijn klachten zijn. Naar veel onderzoek dacht hij toch dat het mijn labrum van de heup was. Onderzoek bij de orthopeed heeft uitgewezen dat dit klopt.
Thommy is een kei in diagnostisch onderzoeken. Door al zijn ervaring weet hij snel wat er aan de hand is. En binnen een paar keer ben je dan ook van je klachten af.

Linda Pappot

Goede hulp en advies waar nodig!

5,0 rating
april 3, 2020

Hele fijne praktijk. Kom daar al enige tijd voor meerdere klachten. Zowel aan de pols als aan de rug.
Ben goed geholpen door tommy zowel als randy.
Ben uiterst tevreden en weer klachten vrij!
Raad ieder aan hier heen te gaan.

Lesley

Pain in lower back quickly diagnosed and treated well

5,0 rating
maart 16, 2020

As a consequence of my evening fitness training I experienced an acute pain in my lower back. I called Orthomedix the next day, and was able to make an appointment that same day. After the intake and some tests, the problem was quickly diagnosed. The treatment sessions and advice helped me back on my feet quickly. Orthomedix is very professional!

Dino

Detail aanpak van een complex probleem

5,0 rating
maart 10, 2020

Voor een complex probleem aan mijn zenuwgestel en spieren ben ik al een tijdje onder behandeling. Maar stapje voor stapje krijgen we alles stabiel en gaat het bewegen weer wat makkelijker. Dit komt m.n. door een brede kijk op en een gerichte aanpak van de problematiek.

ronald de de jongh

deskundig en persoonlijk

5,0 rating
februari 28, 2020

alhoewel de praktijk altijd druk is nemen ze altijd ruim de tijd, ook voor een persoonlijk gesprek en men onthoudt wie je bent. ik ben heel blij met hun deskundige adviezen en hoge niveau van vaardigheid in manipulatie. niet alleen Tommy, ook Niels en Jerome hebben me echt van mijn klachten afgeholpen.

Edith Punt

Expert diagnosis and treatment!

5,0 rating
februari 28, 2020

I had unrelated problems with my knee and with my back. Tommy and his team did a thorough analysis, not jumping to quick solutions. I always felt in good hands and had a successful treatment.

Andreas Mayer

Professionele zorg

5,0 rating
februari 6, 2020

Jaren lang pijn in mijn bovenrug. Na een paar behandelingen is de pijn weg. Geweldig!!
Nu met een nek hernia aan de slag. Na 2 behandelingen al verbetering.
Ze luisteren goed naar je klacht en gaan professioneel aan de gang.

Jennifer

Professionele fysiotherapeuten

5,0 rating
januari 30, 2020

Orthomedix zijn topspecialisten! Ze hadden me super goed geholpen bij het verhelpen van een hernia. Ben bij verschillende klinieken gegaan, maar hun zijn de beste!

Jonathan

Professional and very adequate.

5,0 rating
januari 24, 2020

Tommy and his team are excellent professionals with outstanding skills. They helped me beyond my expectation. Really need help? Go to Orthomedix!

Rogier Platvoet

Goede snelle zorg

4,0 rating
januari 13, 2020

Door samenwerking binnen de werkkamer wordt er snel en goed gehandeld naar de oorzaak van de pijntjes.
Ben erg tevreden over de werkwijze.

Marieke

Fijn en professioneel

5,0 rating
december 24, 2019

Orthomedix: fijn en professioneel. Ik ben heel erg tevreden over alle medewerkers van Orthomedix. De overdrachten worden zeer zorgvuldig gedaan zodat alle medewerkers op de hoogte zijn. Ze nemen de tijd om de klacht duidelijk boven water te halen en uit te leggen. Goede begeleiding en veel vertrouwen. Na 10 jaar van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, eindelijk een diagnose! Ook de fysiotherapeuten in opleiding worden goed begeleid en zijn uiterst vriendelijk en kundig. Ik ben echt super blij met de doorwijzing naar Orthomedix. Al meerdere vrienden en kennissen doorgestuurd.

L.G.

Best in town

5,0 rating
december 19, 2019

I have been going to Orthomedix for a few years for back problems. The first time I went was after recurrent problems that nobody else was able to cure. Tommy solved the problem in four or five sessions. Since then if the backpain comes back, I don’t wait and try other treatments, I just go to Orthomedix and helped with a couple of sessions.

Daniel

Een fysiotherapeut die er alles aan doet om jou lekkerder in je lichaam te doen voelen

5,0 rating
december 18, 2019

Al een geruim aantal jaar heb ik klachten aan mijn rechterknie die maar niet afnemen. Ik ben gedurende deze tijd naar verschillende fysiotherapeuten geweest en heb diverse diagnoses en behandelingen gehad. Echter namen mijn klachten niet af. Ik besloot de pijn te accepteren. Tot na mijn behandeling bij Michal. Ik had voor het eerst het gevoel dat er oprecht naar mij werd geluisterd en voelde me gesteund in het gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Dat is erg fijn om te horen, want niemand wilt op haar 28e levensjaar accepteren dat fietsen pijnlijk is. Michal heeft veel geduld getoond en is erg professioneel aan de slag gegaan met de behandeling die volgens hem nodig was. Wat mij verbaasde was dat er zoveel therapeuten hebben gekeken naar mijn knie, maar het niemand was opgevallen dat mijn benen een ongelijke lengte hebben. De oorzaak van mijn pijn. De behandeling is nu een aantal weken terug en het gaat al aanzienlijk beter met mijn knie. Ik kan niet blijer zijn met de beslissing voor Michal als fysiotherapeut en ik raad iedereen hem aan.

Dominique Gruter

Verstand van zaken

5,0 rating
december 12, 2019

Ik loop al lange tijd met een enkelgewicht wat niet meer soepel beweegt en ‘s nachts pijnlijk is. Hiervoor had ik al twee andere fysiotherapeuten bezocht echter zonder resultaat. Ik dacht dat het slijtage was en dat ik er maar mee moest leren leven. Sinds ik echter bij Tommy en cs onder behandeling ben voel ik dat mijn enkel weer loskomt en ik inmiddels geen pijn meer heb bij het hardlopen. Wat ik erg waardeer aan deze praktijk is hun vakkundig onderzoek en gedegen behandeling, ik ervaar dat ik in goede handen ben!

Noor

Orthomedix aan te bevelen.

5,0 rating
december 3, 2019

Tijdens mijn verhuizing en verbouwing was ik helemaal doorheen.
Ik was uitgeput en had overal pijn in mijn spieren.
Mijn nek zat vast, pijn aan mijn rug, ik kon niet eens recht lopen en mijn beide elle bogen deed ontzettend pijn. Ik kon van ellende mijn armen niet eens tillen.
Toen heb ik een afspraak gemaakt bij orthomedix. Ik werd behandeld door Tommy &Jerome.
Na 5 intensieve behandelingen was ik van mijn pijn af.
Hulde aan Tommy en Jerome.
Ik kan orthomedix iedereen aanbevelen.

Jai

Uitstekend

5,0 rating
november 21, 2019

Michal is mijn behandelaar. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Hij luistert goed naar mijn klachten en probeert te achterhalen waar de klachten vandaan komen.
De behandelingen zijn intensief maar zeer effectief.
Hij geeft na afloop ook oefeningen mee.
Iedere afspraak wordt er teruggekoppeld naar de behandeling ervoor en of het effect ervan zijn werk heeft gedaan.
N.

Nadia

Geen pijn meer!

5,0 rating
november 21, 2019

Dit professionele team heeft met geduld en persoonlijke aandacht mij van een pijnlijke nek verlost. Ik ben ze zeer erkentelijk!

Caroline

Ontzettend goed geholpen!

5,0 rating
november 19, 2019

Ik had last van m’n rug ( lichte hernia) En ben behandeld door Randy bij Orthomedix.
Was zo snel van mijn pijn af. Blijf er zeker komen als ik klachten heb. Ik raad het iedereen aan met klachten.

Milca Tombokan

Ze doen de naam specialist eer aan

5,0 rating
november 12, 2019

Ik kwam met een hernia bij Orthomedix. Dankzij hun expertise zijn mijn klachten zo goed als weg.
Het zijn hele aardige profesionele therapeuten, en de service is perfect.
Als je een pecialist nodig hebt dan is Orthomedix je nummer 1 keuze.

Yanick Sluiter

ALLROUND EXPERTISE

5,0 rating
november 12, 2019

ALLROUND EXPERTISE.
november, 12 2019.
Behandeling bij Orthomedix is een verademing.
Voor ons is met name Tommy al jaren een rots in de branding.
Nico en Oskar.

Nico en Oskar

professioneel

5,0 rating
november 2, 2019

Verschillende keren hier geweest en altijd heel blij geweest met hoe ik geholpen ben en de ervaren, professionele service.

Amal

Highly recommended / sehr empfehlenswert

5,0 rating
november 2, 2019

A complex problem that was not identified by another therapist (who probably made things worse), was quickly and accurately diagnosed by Tommy, and subsequently treated by him and his colleagues. I am now pain-free and very glad I came to Orthomedix.
Nachdem ein anderer Physiotherapeut die Ursache meiner Rückenprobleme nicht erkannt hatte (und sie vermutlich verschlimmert hat), wurden sie bei Orthomedix schnell und korrekt identifiziert. Nach einigen Monaten bin ich nun wieder schmerzfrei und sehr zufrieden mit meiner Entscheidung, mich an diese professionelle Praxis gewandt zu haben.

Robin Hofe

Perfect geholpen

5,0 rating
oktober 25, 2019

Kwam met nek klachten bij dani terecht en na 5 behandelingen ging het perfect met me .Kreeg goede uitleg wat er gaande was en goede behandelingen daarvoor

Monique bosse

professioneel en doelgericht

5,0 rating
oktober 21, 2019

ik liep lange tijd met rug/migraine klachten en daardoor heb ik meerdere fysiotherapeuten bezocht. Helaas konden ze mij niet helpen totdat ik bij Michal terecht kwam. Snel en doelgericht diagnose en na amper 3 behandelingen waren mijn klachten verholpen. Professioneel en vakkundig benadering met goede uitleg van de oorzaak van mijn klachten. Echt een aanrader !

Ann

Professioneel, kundig en effectief!

5,0 rating
oktober 20, 2019

Ortomedix is een zeer professionele en fijne praktijk. Ik was behandeld door een Poolse fysiotherapeut Michal Wojdeczko. Ik liep jarenlang met klachten en eindelijk door de juiste technieken van Michal zijn de klachten volledig weg. Michal is een zeer kundige, professionele en sociale fysiotherapeut en weet altijd de juiste techniek toe te passen. Michal werkt met veel passie en schenkt persoonlijke aandacht aan zijn patiënten.

Desi

professionele hulp en advies

5,0 rating
oktober 14, 2019

De therapeuten werken zeer professioneel en geven advies over wat u zelf kunt doen om de pijn te verlichten.
Ik raad Orthomedix al jaren aan en iedereen kon worden geholpen.

Klaus

heel goed geholpen

4,0 rating
juli 4, 2019

ik heb al meer dan 25 jaar last van nek en schouders. via een mevrouw van de thaise massage doorverwezen naar Tommy. Zijn aanpak en behandeling hebben gemaakt dat ik nu veel minder klachten heb. hij heeft gekeken naar mijn houding, heeft zijn collega ingeschakeld om ook naar mijn werkplek te kijken en alles bij elkaar genomen vond ik dit een uitstekende manier van kijken naar de klachten. door zijn collega’s ben ik ook goed geholpen en voel me heerlijk na de behandeling. ik ga 1 of 2 keer per jaar voor zgn. “onderhoud”.

Radha

Zeer effectieve behandeling van mijn rug- en nekklachten

5,0 rating
juni 24, 2019

Na jaren van vergeefse behandeling door fysiotherapeuten ben ik bij Tommy terecht gekomen. Na een juiste diagnose volgde een adequate en stevige aanpak, en daarnaast een instructie voor verandering van houding en training. Indrukwekkend hoe snel verbetering optrad. Ook verbaas ik me iedere dag dat de klachten niet terug komen.
Behandelingen bij Tommy zijn zeer efficient en to the point. Hij geeft goede uitleg van het probleem en de behandeling.

Nol

Professioneel!

5,0 rating
juni 21, 2019

Met klachten naar Orthomedix gegaan. Eerst bij Niels die de diagnose nekhernia/beknelde zenuw stelde nog voor de uitslag MRI die dat ook aangaf. Dit geeft vertrouwen.Hij heeft uitgelegd wat dat precies is en de behandeling daarvoor. Ook bij Tommy behandelingen gehad. Beiden heb ik ze als zeer goed ervaren.
Zij nemen de tijd voor je wat zeer prettig is.zeer aanbevelingswaardig.

Corry

Professionele therapeuten, duidelijke analyse en uitleg klachten en een overall goede sfeer.

5,0 rating
april 6, 2019

Al pakweg een jaar in behandeling bij Orthomedix voor nek- (en rug)klachten bij voornamelijk Niels en Tommy. Mijn klachten zijn een stuk verminderd en er wordt mij goed uitgelegd wat mijn klachten medisch inhouden en wat de therapeuten hier precies aan doen. De sfeer bij de praktijk is ook erg goed, er wordt naar je wants en needs geluisterd en je wordt erg goed en professioneel behandeld tijdens elke sessie.

Amar Somaroo

Fijn en deskundig geholpen

5,0 rating
april 3, 2019

Hele fijne prettige praktijk. Randy is een kundige vriendelijke therapeut. Het heeft mijn rugklachten echt helpen verminderen. Super tevreden!

Melanie Bosveld

Zoek niet verder!

5,0 rating
maart 20, 2019

Na 7 jaar is de beweeglijkheid van mijn nek/rug mede dankzij Orthomedix enorm toegenomen. Ben je aan het oriënteren op praktijken t.b.v. het verhelpen van jouw eigen klachten? Zoek niet verder, Orthomedix raad ik namelijk iedereen aan!

R. Ghisaidoobe

Deskundig en klantgericht

5,0 rating
maart 14, 2019

Een deskundig, flexibel team van therapeuten die altijd klaar staan om mij als schouderpatient (cameraman) met een gerichte aanpak te helpen.
Erg tevreden!

peter-paul van Oosten

Beste therapeut in de regio

5,0 rating
maart 10, 2019

Ik ben met ernstige rugklachten via het ziekenhuis bij Tommy terechtgekomen. Hij heeft geholpen met het stellen van de juiste diagnose, de doorverwijzing naar een chirurg en de nazorg. Zonder hem was het niet zo goed afgelopen. Iedereen die ik in het proces tegenkwam kent hem en was lovend over hem. En terecht.

Koen

vakkundig

5,0 rating
maart 7, 2019

Ik ben nu meerdere malen bij Tommy geweest en ben zeer tevreden.

Natasja

Uitstekend

5,0 rating
maart 7, 2019

Snel geholpen, duidelijke diagnose en gerichte aanpak van Tommy, fijne benadering, goede uitleg van mijn golfarm en vermindering van mijn pijnklachten!

Jacqueline segers

Expert in neck and shoulder problems

5,0 rating
maart 6, 2019

I have been having treatment for years to help my neck and shoulder problems – caused by wear and tear along with RSI. Tommy and his team really know how to treat my problems. I’d really recommend this practice to anyone looking for physio.

Jane Scott

Goede behandelingen, effectief en aardige therapeuten

4,0 rating
maart 4, 2019

Ben snel en goed geholpen bij lang bestaande knieklachten. Fijn dat er doorgepakt wordt bij diagnostiek.
Bedankt

Olaf

Uistekend geholpen

5,0 rating
maart 1, 2019

Ik kom al jaren bij Orthomedix (voor uiteenlopende klachten aan de schouder en aan de rug) en elke keer ben ik uitstekend behandeld en altijd van mijn klachten afgekomen. En dit uitsluitend door manuele therapie, dus zonder het gebruik van injecties o.i.d. Ik zal – indien gevraagd – een behandeling bij Orthomedix dan ook altijd aanraden.

C. van Leeuwen

Geweldig geholpen

5,0 rating
maart 1, 2019

Vanwege langdurige klachten kom ik al jaren bij Tommy en zijn team. Opvallend is het stellen van een goede diagnose, tijd om je te helpen en na een aantal behandelingen pijnvrij. Echt super!

Siska

Prima geholpen

4,0 rating
maart 1, 2019

Een lange tijd last van mijn schouder gehad. Goed geholpen bij Orthomedix en nu geen klachten meer.

Celine

Geweldig!

5,0 rating
maart 1, 2019

Na 3 behandelingen was ik van mijn lage rugklachten af. Zeer tevreden!

Daan

Uitstekend

5,0 rating
februari 28, 2019

Geweldig ben zijn hersteld van me schouder klachten.

Roshine

Professionele aanpak

5,0 rating
februari 19, 2019

Duidelijk plan van aanpak , efficiënt, patientvriendelijk , doortastend en oplossing gericht. Snelle actie. Leggen uit wat ze doen. Tommy en team top specialisten op dit gebied!
Ben pas gestart en alle vertrouwen in behandelingen !

Mona

Professionele service

5,0 rating
februari 14, 2019

Ik ben ontzettend goed geholpen aan mijn langdurige hoofdpijnklachten. Topspecialisten!

Paul

Ontzettend goed geholpen

5,0 rating
februari 6, 2019

Ik ben heel snel van mijn rugpijn afgekomen dankzij Tommy en zijn team.

Randy
4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 49 reviews)
Excellent92%
Very good8%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
TOP