FORGOT YOUR DETAILS?

Meest recente beoordelingen

heel goed geholpen

4,0 rating
juli 4, 2019

ik heb al meer dan 25 jaar last van nek en schouders. via een mevrouw van de thaise massage doorverwezen naar Tommy. Zijn aanpak en behandeling hebben gemaakt dat ik nu veel minder klachten heb. hij heeft gekeken naar mijn houding, heeft zijn collega ingeschakeld om ook naar mijn werkplek te kijken en alles bij elkaar genomen vond ik dit een uitstekende manier van kijken naar de klachten. door zijn collega’s ben ik ook goed geholpen en voel me heerlijk na de behandeling. ik ga 1 of 2 keer per jaar voor zgn. “onderhoud”.

Radha

Zeer effectieve behandeling van mijn rug- en nekklachten

5,0 rating
juni 24, 2019

Na jaren van vergeefse behandeling door fysiotherapeuten ben ik bij Tommy terecht gekomen. Na een juiste diagnose volgde een adequate en stevige aanpak, en daarnaast een instructie voor verandering van houding en training. Indrukwekkend hoe snel verbetering optrad. Ook verbaas ik me iedere dag dat de klachten niet terug komen.
Behandelingen bij Tommy zijn zeer efficient en to the point. Hij geeft goede uitleg van het probleem en de behandeling.

Nol

Professioneel!

5,0 rating
juni 21, 2019

Met klachten naar Orthomedix gegaan. Eerst bij Niels die de diagnose nekhernia/beknelde zenuw stelde nog voor de uitslag MRI die dat ook aangaf. Dit geeft vertrouwen.Hij heeft uitgelegd wat dat precies is en de behandeling daarvoor. Ook bij Tommy behandelingen gehad. Beiden heb ik ze als zeer goed ervaren.
Zij nemen de tijd voor je wat zeer prettig is.zeer aanbevelingswaardig.

Corry

Professionele therapeuten, duidelijke analyse en uitleg klachten en een overall goede sfeer.

5,0 rating
april 6, 2019

Al pakweg een jaar in behandeling bij Orthomedix voor nek- (en rug)klachten bij voornamelijk Niels en Tommy. Mijn klachten zijn een stuk verminderd en er wordt mij goed uitgelegd wat mijn klachten medisch inhouden en wat de therapeuten hier precies aan doen. De sfeer bij de praktijk is ook erg goed, er wordt naar je wants en needs geluisterd en je wordt erg goed en professioneel behandeld tijdens elke sessie.

Amar Somaroo

Fijn en deskundig geholpen

5,0 rating
april 3, 2019

Hele fijne prettige praktijk. Randy is een kundige vriendelijke therapeut. Het heeft mijn rugklachten echt helpen verminderen. Super tevreden!

Melanie Bosveld

Zoek niet verder!

5,0 rating
maart 20, 2019

Na 7 jaar is de beweeglijkheid van mijn nek/rug mede dankzij Orthomedix enorm toegenomen. Ben je aan het oriënteren op praktijken t.b.v. het verhelpen van jouw eigen klachten? Zoek niet verder, Orthomedix raad ik namelijk iedereen aan!

R. Ghisaidoobe

Deskundig en klantgericht

5,0 rating
maart 14, 2019

Een deskundig, flexibel team van therapeuten die altijd klaar staan om mij als schouderpatient (cameraman) met een gerichte aanpak te helpen.
Erg tevreden!

peter-paul van Oosten

Beste therapeut in de regio

5,0 rating
maart 10, 2019

Ik ben met ernstige rugklachten via het ziekenhuis bij Tommy terechtgekomen. Hij heeft geholpen met het stellen van de juiste diagnose, de doorverwijzing naar een chirurg en de nazorg. Zonder hem was het niet zo goed afgelopen. Iedereen die ik in het proces tegenkwam kent hem en was lovend over hem. En terecht.

Koen

vakkundig

5,0 rating
maart 7, 2019

Ik ben nu meerdere malen bij Tommy geweest en ben zeer tevreden.

Natasja

Uitstekend

5,0 rating
maart 7, 2019

Snel geholpen, duidelijke diagnose en gerichte aanpak van Tommy, fijne benadering, goede uitleg van mijn golfarm en vermindering van mijn pijnklachten!

Jacqueline segers

Expert in neck and shoulder problems

5,0 rating
maart 6, 2019

I have been having treatment for years to help my neck and shoulder problems – caused by wear and tear along with RSI. Tommy and his team really know how to treat my problems. I’d really recommend this practice to anyone looking for physio.

Jane Scott

Goede behandelingen, effectief en aardige therapeuten

4,0 rating
maart 4, 2019

Ben snel en goed geholpen bij lang bestaande knieklachten. Fijn dat er doorgepakt wordt bij diagnostiek.
Bedankt

Olaf

Uistekend geholpen

5,0 rating
maart 1, 2019

Ik kom al jaren bij Orthomedix (voor uiteenlopende klachten aan de schouder en aan de rug) en elke keer ben ik uitstekend behandeld en altijd van mijn klachten afgekomen. En dit uitsluitend door manuele therapie, dus zonder het gebruik van injecties o.i.d. Ik zal – indien gevraagd – een behandeling bij Orthomedix dan ook altijd aanraden.

C. van Leeuwen

Geweldig geholpen

5,0 rating
maart 1, 2019

Vanwege langdurige klachten kom ik al jaren bij Tommy en zijn team. Opvallend is het stellen van een goede diagnose, tijd om je te helpen en na een aantal behandelingen pijnvrij. Echt super!

Siska

Prima geholpen

4,0 rating
maart 1, 2019

Een lange tijd last van mijn schouder gehad. Goed geholpen bij Orthomedix en nu geen klachten meer.

Celine

Geweldig!

5,0 rating
maart 1, 2019

Na 3 behandelingen was ik van mijn lage rugklachten af. Zeer tevreden!

Daan

Uitstekend

5,0 rating
februari 28, 2019

Geweldig ben zijn hersteld van me schouder klachten.

Roshine

Professionele aanpak

5,0 rating
februari 19, 2019

Duidelijk plan van aanpak , efficiënt, patientvriendelijk , doortastend en oplossing gericht. Snelle actie. Leggen uit wat ze doen. Tommy en team top specialisten op dit gebied!
Ben pas gestart en alle vertrouwen in behandelingen !

Mona

Professionele service

5,0 rating
februari 14, 2019

Ik ben ontzettend goed geholpen aan mijn langdurige hoofdpijnklachten. Topspecialisten!

Paul

Ontzettend goed geholpen

5,0 rating
februari 6, 2019

Ik ben heel snel van mijn rugpijn afgekomen dankzij Tommy en zijn team.

Randy
4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 37 beoordelingen)
Uitstekend84%
Heel goed16%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Heel slecht0%

Schrijf uw eigen beoordeling

TOP