4,9
Rated 4.9 out of 5
103 beoordelingen van patiënten
Uitstekend94%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Heel slecht1%

Grote klasse

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

Het team van Orthomedix is heel deskundig en zeer betrokken bij de patiënt. Hoofdpijn en nek/schouderklachten zijn verdwenen na een aantal behandelingen. Tommy en zijn team hebben ‘magische handen’. Zij doen geen half werk en bieden een echte oplossing voor de klachten. Heel blij mee! Voor iedereen die rondloopt met pijnklachten kan ik Orthomedix van harte aanbevelen.

Caroline

Professional and kind

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

Tommy and his team are extremely professional, dedicated and kind so it is the perfect combination when you are suffering and in intense pain. And they have a good sense of humour…to top it up.

Véronique Chatterjee-Mars

Hoge kwaliteit orthopedische manuele therapie

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

Deskundige begeleiding en aanpak gericht op maximaal resultaat.

Al 40 jaar lang bij deze praktijk maar volle tevredenheid behandeld voor rugklachten

Arthur

De enige die mijn pijn kan wegnemen

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

Tommy en Randy zijn de enigen die mijn klachten kunnen verhelpen! In de afgelopen 19 jaar vier andere therapeuten (dichter bij huis, in het midden van het land) geprobeerd, maar zij kregen het niet voor elkaar. Ik heb een lage rughernia en bekkeninstabiliteit. Als die opspelen, weet Orthomedix het altijd weer te fixen. Bovendien is het geen straf om naar de praktijk te gaan. Er heerst altijd een ontspannen, gezellige, persoonlijke sfeer. Tommy & team zien je niet als patiënt, maar als mens. Het contact is dus ook nog eens bijzonder prettig. Enorme aanrader!

Claudette

Uitstekende Service

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

Ben bij deze praktijk geweest voor nekklachten en ben in de eerste behandeling al fantastisch geholpen. Erg bekwame fysiotherapeuten en therapeuten in opleiding. Therapeuten zijn erg goed in het uitleggen van de diagnose zonder het gebruik van vakspecifieke termen dat erg hielp met het begrijpen van de diagnose. Hygiëne staat hoog in vaandel wat een gerust gevoel wanneer je naar de praktijk gaat. Zou deze praktijk zeker aanraden!

Bram Schol
TOP