Onze

specialismen

Een andere invalshoek loont

Niemand hoort te leven met permanente klachten aan het bewegingsapparaat. Heeft u moeilijk behandelbare of langdurige klachten en wellicht al behandelingen bij andere (para)medici ondergaan, maar lijkt niets te helpen dan ontvangen wij u graag. Het grote verschil tussen Orthomedix en andere (para)medici is dat wij in staat zijn om vanuit verschillende specialismen naar uw moeilijk behandelbare klacht(en) te kijken.
Doordat wij een intensieve samenwerking met medische specialisten hebben, kan elk probleem ook vanuit een andere invalshoek worden geanalyseerd. Hierdoor kan zo nodig een objectieve en juiste diagnose gesteld worden middels röntgenapparatuur, MRI-scan of echografie.
Wij zijn met Orthomedix op de locatie Jurriaan Kokstraat werkzaam in de buurt van Rijslag, Belgisch Park, Visserijbuurt, Westbroekpark, Oud-Scheveningen en Statenkwartier. Op de locatie op de Valkenboslaan werken wij in de buurt van de regio's Segbroek, Valkenboskwartier, Bomenbuurt, Bloemenbuurt en Sweelinckplein.
Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
U kunt ons natuurlijk ook bellen op een van onze telefoonnummers.

Sportblessures

Klik hier voor meer informatie.

Peesontstekingen

Klik hier voor meer informatie.

Liesklachten

Klik hier voor meer informatie.

Revalidatie na operatie

Klik hier voor meer informatie.

Conservatieve revalidatie

Klik hier voor meer informatie.

Carpaal tunnel syndroom

Klik hier voor meer informatie.

Een afspraak maken kunt u eenvoudig doen door het onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar een van onze praktijken.

TOP