Fysiotherapie Den Haag

Het ervaren van lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat kan een aanzienlijke impact hebben op uw levenskwaliteit. Dagelijkse activiteiten kunnen moeilijk worden en de pijn kan uw gemoedstoestand beïnvloeden. Gelukkig is er vaak een effectieve oplossing mogelijk met behulp van fysiotherapie of manuele therapie. Bij Orthomedix fysiotherapie Den Haag begrijpen we dat eerdere behandelingen bij enkele of meerdere fysiotherapie praktijken mogelijk niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Daarom bieden wij een multispecialistische aanpak, waarbij onze deskundige fysiotherapeuten en manueel therapeuten samenwerken om uw specifieke klachten grondig te onderzoeken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Ons doel is om u te helpen uw mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Neem eenvoudig contact met ons op via onze gebruiksvriendelijke website of telefonisch, en breng ons op de hoogte van uw klachten. Onze toegewijde professionals bij Orthomedix in Den Haag staan klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel.

Fysiotherapie Den Haag

 

 

Wanneer kiezen voor fysiotherapie Den Haag?

Fysiotherapie kan u op vele manieren helpen bij het verbeteren van uw fysieke gezondheid. Bij Orthomedix begrijpen we dat elk individu unieke behoeften heeft en we streven ernaar om op maat gemaakte behandelplannen te bieden die specifiek zijn afgestemd op uw situatie. Of u nu herstelt van een blessure, operatie, te maken heeft met chronische pijn of uw mobiliteit wilt verbeteren, fysiotherapie kan een integraal onderdeel zijn van uw herstelproces. Ons ervaren team van specialisten maakt gebruik van een breed scala aan technieken en behandelingen om u te ondersteunen op uw weg naar herstel.

Een belangrijk aspect van fysiotherapie bij Orthomedix is de focus op het versterken van uw lichaam en het bevorderen van een gezonde lichaamshouding en bewegingspatronen. Door middel van specifieke oefeningen en begeleiding kunnen we u helpen om uw spieren en gewrichten te versterken, uw flexibiliteit te verbeteren en uw algehele stabiliteit te vergroten. Dit helpt bijvoorbeeld met het voorkomen van toekomstige sportblessures. Daarnaast kan fysiotherapie ook gericht zijn op pijnbestrijding en het verminderen van ontstekingen. Onze therapeuten zijn goed op de hoogte van verschillende manuele technieken, zoals mobilisaties en massagetherapie, die kunnen helpen bij het verlichten van pijn en het bevorderen van een sneller herstel.

Bij Orthomedix geloven we ook sterk in het belang van educatie en zelfmanagement. Onze fysiotherapeuten zullen u informeren over uw specifieke aandoening of letsel, u voorzien van praktische tips en oefeningen die u zelf thuis kunt uitvoeren, en u begeleiden bij het nemen van preventieve maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen. Kortom, fysiotherapie bij Orthomedix is ontworpen om u te helpen herstellen, pijn te verminderen, mobiliteit te verbeteren en uw algehele fysieke welzijn te bevorderen. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen op uw reis naar een gezonder en actiever leven.

 

 

Fysiotherapie en manuele therapie bij Orthomedix

Onze professionals werken samen met u om uw specifieke klachten te begrijpen. Het unieke voordeel van de Orthomedix praktijk is de werkwijze en holistische benadering waarbij bewegingsklachten vanuit verschillende specialistische hoeken worden bekeken. We kijken naar het lichaam als geheel, in tegenstelling tot andere medici die zich richten op één specifiek specialisme. We hebben een multidisciplinair team van specialisten met verschillende achtergronden, en indien nodig maken we gebruik van technologie zoals echo’s, MRI-scans of röntgenfoto’s om een vollediger beeld te krijgen van uw situatie. Met deze uitgebreide analyse kunnen we u effectief helpen bij permanente en lastig te behandelen klachten.

Bij Orthomedix vinden we het belangrijk om u de best mogelijke zorg te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften. Maak vandaag nog een afspraak bij Orthomedix Den Haag en ervaar zelf de voordelen van onze geïntegreerde benadering van fysiotherapie en manuele therapie.

Zo kunt u last hebben van klachten aan uw schouderelleboog, polsrugheup, bekken, lies, knie of enkel, maar ook van artroseshin-splints, hoofdpijn of peesontstekingen.

 

Fysiotherapie Den Haag

Uiteenlopende behandelingen

Ons team van fysiotherapeuten en manueel therapeuten beschikt over uitgebreide kennis, specialisatie en ervaring in het behandelen van diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Of u nu last heeft van acute of chronische pijn, beperkte mobiliteit of andere lichamelijke problemen, wij streven ernaar om u de beste zorg te bieden. We begrijpen dat elke persoon uniek is en daarom stellen we een persoonlijk behandelplan op dat specifiek is afgestemd op uw behoeften en doelen. Onze expertise reikt verder dan alleen de behandeling van specifieke klachten.

We zijn ook gespecialiseerd in revalidatie na operaties, waarbij we u kunnen begeleiden bij het herstelproces en het terugwinnen van uw functionaliteit. Daarnaast kunnen we u helpen bij het voorkomen van toekomstige blessures door middel van preventieve oefeningen en advies.

Bij Orthomedix geloven we in een holistische benadering van fysiotherapie en manuele therapie. We kijken niet alleen naar de symptomen, maar proberen ook de onderliggende oorzaak van uw klachten te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een effectief behandelplan op te stellen dat niet alleen gericht is op symptoombestrijding, maar ook op het bevorderen van uw algehele welzijn en kwaliteit van leven. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste zorg. We streven ernaar om u te begeleiden naar een betere fysieke gezondheid, zodat u weer zonder belemmeringen kunt genieten van het bewegen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw persoonlijke gezondheidsdoelen.

 

Orthomedix is er voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat

Bij Orthomedix in Den Haag kunt u terecht voor fysiotherapie om lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat aan te pakken. We zijn er ook voor mensen met complexe en moeilijk behandelbare klachten die al bij meerdere medische professionals zijn geweest als patiënt zonder resultaat. Bij Orthomedix is er geen onderscheid in het type klachten of de complexiteit ervan. Of u nu een topsporter bent die revalidatie nodig heeft of klachten heeft opgedaan op het werk, onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten hebben de expertise om elk lichamelijk probleem te onderzoeken. Leeftijd speelt geen rol, zelfs als u gebruikmaakt van een rollator, kunt u baat hebben bij fysiotherapie in Den Haag.

Mochten fysiotherapie of manuele therapie niet de juiste oplossing blijken, zullen we u doorverwijzen naar uw huisarts en onze bevindingen delen. Soms kunnen er onderliggende aandoeningen zijn die een andere aanpak vereisen. Het hebben van permanente klachten betekent niet dat ze permanent moeten blijven. Vertrouw op de professionals van Orthomedix, die gespecialiseerd zijn in manuele therapie en fysiotherapie in Den Haag, om uw klachten aan te pakken en uw welzijn te verbeteren.

 

Hoe een fysiotherapeutische behandeling in zijn werk gaat

Allereerst zal de manuele therapeut of fysiotherapeut een grondige inventarisatie maken van uw klachten. Klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, daarom wordt er uitgebreid onderzoek gedaan om de exacte oorzaak te achterhalen. Dit omvat klinisch onderzoek en indien nodig het gebruik van technologie zoals een MRI-scan. De verkregen resultaten worden geanalyseerd, waarna er een behandelplan wordt opgesteld. De strategie kan variëren afhankelijk van de specifieke klacht en de persoon. Bij de ene situatie kan de focus liggen op het herstellen van spierkracht, terwijl bij een andere situatie de nadruk ligt op het verbeteren van gewrichtsbeweeglijkheid. Voor klachten die bijvoorbeeld worden veroorzaakt door verkorte of stijve spieren, kunnen rek- en ontspanningsoefeningen worden gebruikt.Fysiotherapie Den Haag

Daarnaast kan een slechte houding, zoals tijdens zitten of werken, bijdragen aan bepaalde klachten. In deze gevallen wordt de nadruk gelegd op het verbeteren van de houding. U krijgt oefeningen mee die u zelf thuis of op het werk kunt uitvoeren, naast de behandelingen. Op deze manier wordt elke klacht op een individuele wijze aangepakt, rekening houdend met het totaalbeeld van het probleem.

 

Locaties van Orthomedix waar u terecht kunt voor fysiotherapie Den Haag

Orthomedix heeft maar liefst drie locaties betreffende fysiotherapie Den Haag en omstreken. Twee van de drie locaties bevinden zich in Den Haag en de derde locatie bevindt zich in Scheveningen. Fysiotherapie den Haag

In Den Haag kunt u Orthomedix vinden aan de Valkenboslaan en aan de De La Reyweg. Hier zijn we werkzaam in de buurt van de Bomenbuurt, de Bloemenbuurt, het Valkenboskwartier, de Segbroek en het Sweelinckplein. In Scheveningen zijn we gesitueerd aan de Jurriaan Kokstraat waar we u kunnen helpen in de buurt van het Statenkwartier, Oud-Scheveningen, de Visserijbuurt, het Westbroekpark, het Belgisch Park en de Rijslag. In sommige gevallen kunnen we onze behandelingen ook uitvoeren in Basalt bij het Hagaziekenhuis aan het Els Borst-Eilers Plein, tegenover de hoofdingang van het Hagaziekenhuis.

Wanneer u zich bij Orthomedix aanmeldt, kunt u doorgeven vanuit welke regio u behandeld wilt worden zodat we u bij de betreffende vestiging kunnen inplannen en behandelen.

 

 

Kosten van fysiotherapie Den Haag bij Orthomedix

De kosten van fysiotherapeutische of manuele therapeutische behandelingen kunnen variëren. Ze worden beïnvloed door factoren zoals het aantal benodigde behandelingen, de duur van elke behandeling, de specialisaties en eventuele technieken zoals MRI-scans of röntgenfoto’s, en de aard van de behandeling zelf. Heeft u een aanvullende zorgverzekering of alleen de basisverzekering? Dit heeft ook veel invloed of u een deel of het geheel van de behandeling vergoed krijgt, afhankelijk van uw specifieke polisvoorwaarden.

Om onaangename verrassingen te voorkomen, raden we u aan om vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar om te controleren of fysiotherapie (gedeeltelijk) vergoed wordt. Orthomedix heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Als u geen aanvullende verzekering heeft, dient u de behandeling zelf te betalen. Als u wilt weten wat de kosten van uw persoonlijke behandeling zullen zijn, neem dan contact op met ons team voor informatie over de tarieven.

 

 

Het team van Orthomedix

Het team van Orthomedix bestaat uit een diversiteit aan professionals die allemaal één gemeenschappelijk doel hebben: mensen met lichamelijke klachten helpen om hun lichaam optimaal te laten functioneren. Onze deskundige fysiotherapeuten en manuele therapeuten hebben een specifieke interesse in het bewegingsapparaat en de revalidatie ervan. Elk teamlid heeft zijn of haarFysiotherapie Den Haag eigen persoonlijke motivatie om dit werk uit te oefenen, en velen hebben zich ook gespecialiseerd in specifieke gebieden, zoals de wervelkolom. Alle professionals bij Orthomedix staan klaar om u de best mogelijke behandeling te bieden, zodat u weer pijnvrij kunt bewegen. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij er met geduld en aandacht naar uw lichamelijke klachten wordt gekeken.

 

Ervaringen van anderen die u voor zijn gegaan bij Orthomedix

Inmiddels heeft Orthomedix al meer dan 12.000 patiënten geholpen met behulp van manuele therapie en fysiotherapie Den Haag. Wij laten ons beoordelen door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg. Zij doen voor ons onderzoek naar de ervaringen van onze patiënten. Hierbij worden we beoordeeld op onder andere het behandelplan, de praktijk en op het contact. Op onze website kunt u de meest recente bevindingen bekijken van dit onderzoek.

Daarnaast kunt u lezen over wat onze patiënten van Orthomedix vinden. Velen van hen constateren dat ze binnen een paar behandelingen al een groot verschil merken in de intensiteit van hun klachten en dat de pijn aanzienlijk vermindert. Zelfs patiënten met bijvoorbeeld een sportblessure, die eerder al andere manuele therapeuten of fysiotherapeuten hebben bezocht zonder effect, merken dat ze bij Orthomedix alsnog van hun klachten afkomen. Dankzij de multi specialistische aanpak met een uitgebreide en zorgvuldige diagnose kunnen veel lichamelijke problemen worden verholpen. Daarnaast ervaren patiënten dat het contact prettig verloopt, dat er naar ze geluisterd wordt, dat de behandelaren veel geduld met ze hebben en dat een afspraak maken snel gaat.

 

 

In aanmerking komen voor manuele therapie en fysiotherapie Den Haag

Als u interesse heeft in manuele therapie of fysiotherapie in Den Haag, zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met Orthomedix. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. De telefoonnummers van al onze locaties staan vermeld op onze website.

Mocht u twijfelen welke locatie het meest geschikt is voor u, dan kunt u naar een willekeurige locatie bellen waar we u verder zullen helpen. Daarnaast kunt u ook uw persoonlijke gegevens achterlaten op onze website. Vul uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in, en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij het invullen van de gegevens kunt u ons al informeren over de klachten die u ervaart en eventuele vragen of opmerkingen die u heeft. We zullen dan telefonisch of via e-mail contact met u opnemen om een behandeling in te plannen.

Mocht u nou rugklachten, schouderklachten, of andere klachten hebben, indien u twijfelt of wij u kunnen helpen met uw specifieke klacht, kunnen we dit alvast bespreken tijdens het eerste contactmoment. We staan altijd klaar om u te woord te staan. Neem gerust contact op met Orthomedix voor manuele therapie en fysiotherapie in Den Haag.