Onze specialisten

Wie zijn wij?

Tommy Jessurun, Orthopedisch Manueel Therapeut (MSc.) Eigenaar en Praktijkhouder

Na de universitaire master aan de SOMT te hebben afgerond, mag ik mij Master of Science (MSc.) in de Manuele Therapie noemen.

 

Daarnaast ben ik ook Orthopedisch Manueel Therapeut. Sinds 2006 ben ik praktijkhouder van Orthomedix met vestigingen in Den Haag, Scheveningen.

 Na de middelbare school volgde ik de opleiding voor fysiotherapie en behaalde ik in 1989 mijn Bachelor-diploma.

In 1992 opende ik mijn eerste praktijk in Den Haag, Nederland. In 1994 volgde ik de specialisatie Kracht- en revalidatietraining en in 1995 de specialisatie Nek- en rugscholing.

 In 1996 ben ik afgestudeerd als sportfysiotherapeut aan de International Academy For Sportscience (IAS), waarna ik in 2004 afstudeerde aan de vijfjarige opleiding voor Orthopedische Manuele Therapie in Delft.

 Ik ben niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met complexe chronische/langdurige nek-, schouder- of rugklachten, maar ik kan elke pathologie onderzoeken en behandelen.

Ook patiënten die door meerdere specialisten zonder bevredigend resultaat zijn behandeld, kunnen bij mij/Orthomedix terecht. Ook heb ik diverse topsporters begeleid in hun training.

 Voor het bepalen van de juiste diagnose, prognose en beleid doen medisch specialisten en (bedrijfs)artsen in toenemende mate een beroep op de deskundigheid en jarenlange ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd.

Studenten van de Master-opleiding Orthopedische Manuele Therapie aan de Hogeschool Utrecht maken gebruik van Orthomedix als stageadres.

Op deze laatste onderwijsinstelling heb ik ook als praktijkexaminator gefunctioneerd. Daarnaast maken ook veel studenten van de opleiding Fysiotherapie aan verschillende hogescholen gebruik van Orthomedix als stageadres.

 Bedrijven en instellingen schakelen mij/Orthomedix steeds vaker in voor het geven van presentaties en lezingen over complexe pathologieën.

 Ik ben maandag en vrijdag werkzaam op locatie Jurriaan Kokstraat 77 te Den-Haag

Op dinsdag op locatie Valkenboslaan 328 te Den-Haag

Op donderdag op locatie: Orthomedix Basalt/Haga, Els Borst-Eilersplein 75 (ingang tegenover de ingang van het HAGA ziekenhuis).

 Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-30807389 (ook via whatsapp) 

Randy Atmo, MSc. Manueel Therapeut
Randy Atmo, MSc., Manueel Therapeut

Na het behalen van mijn Vwo-diploma ben ik gestart met de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft.

 

Nadat al snel bleek dat ik liever meer contact had met mensen, ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.

 In juli 2016 heb ik, na het succesvol afronden van mijn stage bij Orthomedix en een traineeship van 2 jaar, mijn diploma Fysiotherapie behaald en mag ik me nu met trots Bachelor of Science noemen.

 Sinds september 2020 ben ik afgestudeerd en mag ik mijzelf Master Manueel Therapeut noemen.

Tijdens deze verdieping en uitbreiding van de kennis, opgedaan in de bachelor, heb ik geleerd om op een specialistische manier te kijken naar problemen aan het gehele bewegingsapparaat, met als persoonlijk interessegebied de wervelkolom in zijn geheel.

 Ik ben werkzaam op op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de Jurriaan Kokstraat 77 te Den-Haag.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06-14169431 (ook whatsapp)

Tom Delnoye, BSc. Fysiotherapeut
Tom Delnoye, Fysiotherapeut BSc. (Nederlands, Engels en Franssprekend)

Mijn naam is Tom Delnoye. Ik ben geboren in Mali, West-Afrika, in 1995.

 

Toen ik ongeveer 10 jaar oud was, zijn mijn ouders teruggekeerd naar Nederland.

 Na mijn middelbare school (HAVO-Dalton Voorburg) ben ik eerst European Studies gaan doen, maar dat bleek toch niets voor mij te zijn.

Al snel ben ik overgestapt naar Fysiotherapie in Leiden.

 Dat bleek een gouden zet; de combinatie van theorie en praktijk beviel me prima en inhoudelijk was dit precies wat ik zocht: technisch, met toch een gezonde dosis sociale vaardigheden.

Bovendien ben ik zelf erg met sport bezig. Ik weet wat het is om het beste uit mijn lichaam te halen, maar ik besef ook hoe kwetsbaar het is.

 Na mijn stage bij Orthomedix heb ik een traineeship van 2 jaar gevolgd voordat ik als volwaardig fysiotherapeut aan de slag ging.

 Mijn belangstelling voor fysiotherapie is alsmaar gegroeid, en fysiotherapie is voor mij een levenswijze geworden. Daarom voel ik me thuis bij Orthomedix.

 Naast mijn werk voor Orthomedix, werk ik ook als verzorger bij de jeugd van voetbalvereniging v.v. Wilhelmus in Voorburg.

Ik ben werkzaam op de Jurriaan Kokstraat 77 te Den-Haag van maandag tm vrijdag. Je kunt me bereiken op telefoonnummer: 06-24790609 (ook whatsapp)

Gaby Partoredjo, BSc. Fysiotherapeut
Gaby Partoredjo, BSc. Fysiotherapeut

Na het behalen van mijn HAVO-diploma aan het Lyceum Ypenburg ben ik gelijk begonnen aan de opleiding tot Fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden.

 

 Dit bleek een van de beste keuzes in mijn leven te zijn geweest!

De opleiding is mij van alle kanten goed bevallen, mede dankzij de leuke praktijklessen en de aanpak van het leerproces, die mij beide aanspraken.

Naast het verbreden van mijn kennis, heb ik ook een hele leuke tijd gehad met mijn medestudenten.

 Mijn belangstelling voor fysiotherapie is gevormd vanuit een hoge interesse in het menselijke lichaam.

Dit heb ik altijd gehad, omdat ik al jaren (voornamelijk Hip-Hop) dans en bewust bezig ben met mijn eigen lichaam.

 Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plaatsen stagegelopen, waaronder mijn afstudeerstage bij Orthomedix.

Sinds deze stage ben ik erg onder de indruk van de unieke behandelingen en de benadering van diverse casussen binnen de orthopedische manuele therapie.

 Momenteel ben ik als volgt werkzaam:

- Maandag, dinsdag en vrijdag op locatie De La Reyweg 186 te Den-Haag.

- Woensdag en donderdag op locatie Valkenboslaan 328 te Den-Haag.

 Je kunt mij bereiken op het nummer: 06-15648659 (ook whatsapp)

Joep van Eijk Stagiair, fysiotherapeut i.o
Joep van Eijk, Stagiar Fysiotherapeut i.o.

Stagiair, fysiotherapeut i.o

 

Tara Jessurun, Stagiar Fysiotherapeut i.o.
fysiotherapeut faruk geyik
Faruk Geyik,  Fysiotherapeut i.o. (Nederlands en Turks-sprekend)

 

Na het behalen van mijn HAVO-diploma aan het Christelijke College de Populier, overwoog ik eerst een studie in mondzorgkunde te starten, met fysiotherapie als tweede optie.

Na de selectie bleek dat ik was toegelaten voor fysiotherapie, maar niet voor mondzorgkunde.

Mijn plan was om een jaar fysiotherapie te doen en in het geval ik dit niet leuk vond, het weer te proberen voor mondzorgkunde.

Na mijn eerste jaar te hebben afgerond, ontdekte ik dat mijn interesse veel meer uitging naar het gehele bewegingsapparaat dan naar de mondregio.

Ik heb toen besloten om mijn gedachten over mondzorgkunde volledig los te laten en me volledig te richten op fysiotherapie.

Mijn eerste stage liep ik bij Orthomedix. In die periode ontdekte ik hoe effectief de unieke interventies waren die daar werden toegepast.

Ik kan concluderen dat ik het meeste heb geleerd bij Orthomedix in vergelijking met alle andere stageplekken waar ik ben geweest.

Mijn interesse in het bewegingsapparaat komt voort uit mijn geschiedenis met fitness, waar ik al mee bezig ben sinds mijn 16e.

Ik heb altijd al de mechanica achter de mechanica van spieren en het belang hiervan interessant gevonden.

Ik ben werkzaam (onder supervisie) op de locatie De La Reyweg 186 en op de Kempstraat 230 in Den-Haag.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-42301420 (ook via whatsapp).

Ashwin Soekhradj, BSc, Fysiotherapeut

Na het behalen van mijn HAVO-diploma aan het Christelijk Lyceum Zandvliet, ben ik vervolgens gestart met de studie Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) aan de Hogeschool Rotterdam.

 

Halverwege het jaar merkte ik echter dat deze studie niet bij mij paste, dus na een tussenjaar ben ik begonnen aan de studie Fysiotherapie, opnieuw aan de Hogeschool Rotterdam

Dit bleek uiteindelijk een betere keuze voor mij te zijn.

De combinatie van inhoudelijke theoretische kennis over het menselijk lichaam en het begeleiden van patiënten naar hun gewenste (beweeg)doelen sprak mij veel meer aan dan het laboratoriumwerk.

Tijdens mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam heb ik in het derde jaar ook de externe minor "Driedimensionale Gewrichtssturing van de Wervelkolom" afgerond aan de Hogeschool Leiden.

Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij Orthomedix, waar ik na het behalen van mijn stage ook ben blijven werken.

Tijdens mijn stage viel het mij op dat er echt gezocht wordt naar de oorzaak van iemands gezondheidsprobleem, wat vervolgens grondig wordt aangepakt.

Door de brede kijk op gezondheidsproblemen en de specialistische behandeling vanuit de orthopedisch manuele therapie vond ik het erg leerzaam om hier stage te lopen en uiteindelijk te werken.

In september 2022 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald, waardoor ik me nu met trots Bachelor of Science mag noemen.

Naast mijn werk houd ik ervan om naar de sportschool te gaan en te voetballe

Ik ben werkzaam op diverse locaties (Orthomedix Basalt/Haga, Els Borst-Eilersplein 75 (ingang tegenover de ingang van het HAGA ziekenhuis).

Valkenboslaan 328 en Jurriaan Kokstraat77 te Den-Haag)

Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-30807389 (ook via whatsapp)

Michal Wajdeczko, BSc. Fysiotherapeut (Nederlands en Pools sprekend)

Na mijn middelbare schoolopleiding te hebben afgerond, ben ik in 2002 gestart met de bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool van Nicolaus Rey.

 

Vervolgens heb ik gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding van Bronislaw Czech in Krakau, waar ik mijn master Fysiotherapie MSc. heb behaald.

In 2009 heb ik mijn diploma behaald en heb ik ervaring opgedaan bij diverse praktijken in Polen, in het buitenland en uiteindelijk in Nederland.

Daarnaast heb ik verschillende bijscholings- en nascholingscursussen gevolgd, waaronder Orthopedische Geneeskunde Cyriax, de Mulligan methode, Medical taping, Functionele Osteopathie en Integratie (FOI). Door mijn kennismaking met chiropractie bij Ackermaan ben ik geïnspireerd geraakt in de manuele therapie. Sinds 2017 ben ik gediplomeerd therapeut van de FDM methode (Fascial Distortion Model). Naast mijn werkzaamheden ben ik ook maatschapslid bij KIF (Krajowa Izba Fizjoterapii - The Polish Chamber of Physiotherapists).

Ik heb affiniteit met sport en het revalideren van patiënten, en ik ben van mening dat het belangrijk is om niet alleen lokaal naar een aandoening te kijken, maar naar het gehele lichaam, met een holistische benadering.

Om mijzelf verder te ontwikkelen, neem ik deel aan internationale conferenties en symposia.

In september 2021 heb ik de opleiding Cranio-Sacraal therapie afgerond.

Niet alleen de gezondheid van mijn patiënten is voor mij belangrijk, maar ook mijn eigen conditie, daarom ben ik actief bezig met sport, waaronder fietsen, hardlopen en fitness.

Momenteel werk ik maandag, woensdag, donderdag en vrijdag op locatie De La Reyweg 186.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-20285498 (ook whatsapp).

Ruben Elbersen, BSc. Fysiotherapeut, Manueel therapeut i.o

Na het behalen van mijn HAVO-diploma aan het Haags Montessori Lyceum wilde ik graag meteen starten met de opleiding fysiotherapie.

 

Helaas was dat destijds nog een Numerus Fixus-studie.

Gelukkig kon ik het jaar erop beginnen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ter overbrugging heb ik in de tussentijd een jaar voeding en diëtetiek gestudeerd en de opleiding tot sportmasseur afgerond.

Tijdens dit overbruggingsjaar werd het voor mij des te duidelijker dat mijn interesse ligt bij het bewegingsapparaat, de revalidatie hiervan en het optimaliseren van (sport)prestaties.

Na het afronden van mijn eindstage bij Orthomedix en het behalen van mijn scriptie mag ik mij sinds maart 2020 Bachelor of Science én fysiotherapeut noemen.

Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij Orthomedix en ben ik momenteel bezig met mijn opleiding tot Manueel Therapeut.

Naast mijn werk ben ik vaak op het voetbalveld te vinden en beoefen ik meerdere andere sporten.

Momenteel ben ik op maandag en vrijdag werkzaam op locatie Valkenboslaan 328, waar ik bereikbaar ben op:

070-3020037 of 06-2310859

Op dinsdag en donderdag ben ik werkzaam op locatie De la Reyweg 186.

070-2195990 of 06-23108593

Jean Paul van Rijn, Vestigingsmanager en Mede-eigenaar van Orthomedix de La Reyweg 
Fatih Tuncer, BSc. Fysiotherapeut (Nederlands en Turks sprekend)

Fatih Tuncer, BSc. FysiotherapeutNa het behalen van mijn MTS plus-diploma aan het ROC in Zaandam ben ik verdergegaan met de HTS-opleiding Bouwkunde, maar na 3 maanden besloot ik deze opleiding niet voort te zetten.

 Na een tussenjaar ben ik erachter gekomen dat mijn roeping ligt bij het contact met mensen en het helpen van mensen die lichamelijke klachten hebben.

Ik ben dan ook snel begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.

In augustus 2019 heb ik na 4 jaar mijn opleiding weten te behalen, waarin ik de titel Bachelor of Science heb behaald.

 Tijdens mijn studie heb ik de mogelijkheid gehad om een sportstage te doen bij de jeugdopleiding van AZ.

Hier heb ik veel topsporters begeleid die nu hun debuut hebben gemaakt in het elftal en heb ik veel geleerd op het gebied van (top)sportrevalidatie.

Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik een breder beeld heb gekregen van revalidatietraining. Daarnaast heb ik ook diverse stages gelopen waarbij ik ben begeleid door diverse specialisten.

Verder heb ik een minor Personal Training en diëtetiek gevolgd. Het niveau van kennis en vaardigheden dat ik op dit moment bezit, heb ik te danken aan deze ervaringen.

 Na mijn werk ben ik vaak in de sportschool te vinden, waar ik 1 à 2 uur patiënten begeleid of zelf aan het trainen ben.

Op dit moment houd ik mij bezig met calisthenics/wandklimmen en fitnessen.

 Momenteel werk ik van maandag t/m donderdag op locatie De La Reyweg 186 te Den-Haag, waar ik bereikbaar ben op telefoonnummer 06-87044122 (ook whatsapp)

TOP