FORGOT YOUR DETAILS?

Onze specialisten

Wie zijn wij?

Tommy Jessurun
Orthopedisch Manueel Therapeut (MSc.)

Na de universitaire master aan de SOMT te hebben afgerond, mag ik mij Master of Science (MSc.) in de Manuele Therapie noemen. Hiernaast ben ik ook Orthopedisch Manueel Therapeut. Sinds 2006 ben ik praktijkhouder van Orthomedix met vestigingen in Den Haag, Scheveningen en voorheen ook in Rijswijk (de locatie Rijswijk is inmiddels verhuisd naar Den Haag).

Na de middelbare school volgde ik de opleiding voor fysiotherapie en behaalde ik in 1989 mijn Bachelor-diploma. In 1992 opende ik mijn eerste praktijk in Den Haag. In 1994 volgde ik de specialisatie Kracht- en revalidatietraining en in 1995 de specialisatie Nek- en rugscholing.

In 1996 ben ik afgestudeerd als sportfysiotherapeut aan de International Academy For Sportscience (IAS), waarna ik in 2004 afstudeerde aan de vijfjarige opleiding voor Orthopedische Manuele Therapie in Delft.

Ik ben niet alleen gespecialiseerd het behandelen van patiënten met complexe chronische/langdurige nek-, schouder- of rugklachten, maar ik kan elke pathologie onderzoeken en behandelen. Ook patiënten die bij meerdere specialisten zonder bevredigend resultaat zijn behandeld, kunnen bij mij/Orthomedix terecht. Ook heb ik diverse topsporters begeleid in hun training.

Voor het bepalen van de juiste diagnose, prognose en beleid doen medisch specialisten en (bedrijfs)artsen in toenemende mate een beroep op de deskundigheid en jarenlange ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd.
Studenten van de Master-opleiding Orthopedische Manuele Therapie aan de Hogeschool Utrecht maken gebruik van Orthomedix als stage adres. Op deze laatste onderwijsinstelling heb ik ook als praktijkexaminator gefungeerd. Daarnaast maken ook veel studenten van de opleiding Fysiotherapie aan verschillende hogescholen gebruik van Orthomedix als stage adres.

Bedrijven en instellingen schakelen mij/Orthomedix steeds vaker in voor het geven van presentaties en lezingen over complexe pathologieën.

Contact: 06 30807389 of info@orthomedix.nl

Randy Atmo, BSc., Master Manueel Therapeut i.o.

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik gestart met de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft. Nadat al snel bleek dat ik liever meer in contact was met mensen ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.
In juli 2016 heb ik, na het behalen van mijn stage bij Orthomedix en een traineeship van 2 jaar, mijn diploma Fysiotherapie gehaald en mag ik me met trots Bachelor of Science noemen.

Sinds 2017 ben ik bezig met mijn master in de Manuele Therapie op de SOMT in Amersfoort. Hierbij leer ik op een specialistische manier te kijken naar problemen aan het gehele bewegingsapparaat. Met als interessegebied de gehele wervelkolom.

Wanneer ik niet aan het werk ben doe ik aan badminton en ben ik in de sportschool te vinden.

Momenteel ben ik aan het werk op de Jurriaan Kokstraat 77 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Je kunt mij bereiken op 06 14169431.

Jerome van Leeuwen, Fysiotherapeut BSc. (hons)

Na het behalen van mijn International Baccalaureate (VWO) diploma ben ik gestart aan een dubbele Bachelor opleiding Bewegingswetenschappen en Sport Management aan de Western University in Canada. Tijdens mijn studie bleek mijn passie voor het menselijk lichaam en revalidatie sterker dan dat voor bedrijfskunde. Halverwege de studie ben ik daarom ook overgestapt naar de Hogeschool van Amsterdam, waar ik in 2018 ben afgestudeerd met een Bachelor of Science (hons) in Fysiotherapie.

Tijdens mijn studie heb ik de mogelijkheid gehad om een aantal stages in het buitenland te lopen. Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik fysiotherapie in een breder perspectief en vanuit verschillende invalshoeken heb leren kennen. Ik heb ervaring opgedaan in zowel orthopedische- als neurologische revalidatie.


Omdat ik zelf jarenlang patiënt ben (geweest) bij Orthomedix, kan ik uit ervaring de kwaliteiten van deze kliniek bevestigen. Toen mij de mogelijkheid werd geboden hier te komen werken, heb ik deze direct met beide handen aangegrepen.

Buiten mijn werk ga ik van tijd tot tijd graag uit en sport ik veel. Op dit moment houd ik mij bezig met fitnessen maar voorheen vooral geroeid op nationaal niveau.

Onze ervaring

Patienten geholpen

Specialismen

Praktijken

Jaar ervaring

TOP