Onze specialisten

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Den Haag
Tommy Jessurun, Orthopedisch Manueel Therapeut (MSc.)

Na de universitaire master aan de SOMT te hebben afgerond, mag ik mij Master of Science (MSc.) in de Manuele Therapie noemen. Hiernaast ben ik ook Orthopedisch Manueel Therapeut. Sinds 2006 ben ik praktijkhouder van Orthomedix met vestigingen in Den Haag, Scheveningen en voorheen ook in Rijswijk (de locatie Rijswijk is inmiddels verhuisd naar Den Haag).

Na de middelbare school volgde ik de opleiding voor fysiotherapie en behaalde ik in 1989 mijn Bachelor-diploma. In 1992 opende ik mijn eerste praktijk in Den Haag. In 1994 volgde ik de specialisatie Kracht- en revalidatietraining en in 1995 de specialisatie Nek- en rugscholing.

In 1996 ben ik afgestudeerd als sportfysiotherapeut aan de International Academy For Sportscience (IAS), waarna ik in 2004 afstudeerde aan de vijfjarige opleiding voor Orthopedische Manuele Therapie in Delft.

Ik ben niet alleen gespecialiseerd het behandelen van patiënten met complexe chronische/langdurige nek-, schouder- of rugklachten, maar ik kan elke pathologie onderzoeken en behandelen. Ook patiënten die bij meerdere specialisten zonder bevredigend resultaat zijn behandeld, kunnen bij mij/Orthomedix terecht. Ook heb ik diverse topsporters begeleid in hun training.

Voor het bepalen van de juiste diagnose, prognose en beleid doen medisch specialisten en (bedrijfs)artsen in toenemende mate een beroep op de deskundigheid en jarenlange ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd.
Studenten van de Master-opleiding Orthopedische Manuele Therapie aan de Hogeschool Utrecht maken gebruik van Orthomedix als stage adres. Op deze laatste onderwijsinstelling heb ik ook als praktijkexaminator gefungeerd. Daarnaast maken ook veel studenten van de opleiding Fysiotherapie aan verschillende hogescholen gebruik van Orthomedix als stage adres.

Bedrijven en instellingen schakelen mij/Orthomedix steeds vaker in voor het geven van presentaties en lezingen over complexe pathologieën.

Contact: 06 30807389 of info@orthomedix.nl

Randy Atmo, MSc., Manueel Therapeut

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik gestart met de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft. Nadat al snel bleek dat ik liever meer in contact was met mensen ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.
In juli 2016 heb ik, na het behalen van mijn stage bij Orthomedix en een traineeship van 2 jaar, mijn diploma Fysiotherapie gehaald en mag ik me met trots Bachelor of Science noemen.

Sinds september 2020 ben ik afgestudeerd en mag ik mijzelf Master Manueel Therapeut noemen. Tijdens deze verdieping en uitbreiding van de kennis, opgedaan in de bachelor heb ik geleerd om op een specialistische manier te kijken naar problemen aan het gehele bewegingsapparaat. Met als persoonlijk interessegebied de gehele wervelkolom

Momenteel ben ik aan het werk op de Jurriaan Kokstraat 77 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.  Je kunt mij op deze dagen bereiken op 06-14169431.

Tom Delnoye, Fysiotherapeut

Mijn naam is Tom Delnoye. Ik ben in 1995 geboren in Mali, West-Afrika. Rond mijn 10de zijn mijn ouders teruggekeerd naar Nederland.

Na mijn middelbare school (HAVO-Dalton Voorburg) ben ik eerst European Studies gaan doen, maar dat bleek toch niks voor mij en al snel ben ik overgestapt naar Fysiotherapie in Leiden.

Dat bleek een gouden zet, de combinatie van theorie en praktijk beviel mij prima en inhoudelijk was dit precies wat ik zocht; technisch met toch een gezonde dosis sociale vaardigheden. Bovendien ben ik zelf erg met sport bezig, ik weet wat het is om het beste uit mijn lichaam te halen, maar besef ook hoe kwetsbaar het is.

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Orthomedix en na mijn stage heb ik een traineeship van 2 jaar gedaan alvorens als volwaardig fysio te starten.

Mijn belangstelling voor fysiotherapie is alsmaar gegroeid en fysiotherapie is voor mij een manier van leven geworden, daarom past Orthomedix goed bij mij.

Naast mijn werk voor Orthomedix werk ik ook als verzorger bij de jeugd van voetbalvereniging v.v. Wilhelmus in Voorburg.

Werkzaam op de Jurriaan Kokstraat 77 en Valkenboslaan 328
Telefoonnummer: 06-24790609

Gaby Partoredjo, BSc. Fysiotherapeut

Na het behalen van mijn HAVO-diploma aan het Lyceum Ypenburg ben ik gelijk begonnen aan de opleiding tot Fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden.

Dit bleek een van de beste keuzes in mijn leven te zijn! De opleiding is mij van alle kanten goed bevallen. Dit kwam door de leuke praktijklessen en de aanpak van het leerproces. Naast dat mijn kennis werd verbreed, heb ik ook een hele leuke tijd gehad met mijn medestudenten.

Mijn belangstelling voor fysiotherapie is gevormd vanuit een hoge interesse in het menselijke lichaam. Dit heb ik altijd gehad, omdat ik al jaren (voornamelijk Hip-Hop) dans en bewust bezig ben met mijn eigen lichaam.

Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plekken stagegelopen, waaronder mijn afstudeerstage bij Orthomedix. Sinds deze stage ben ik erg onder de indruk van de unieke behandelingen en de kijk op verschillende casuïstiek vanuit de orthopedische manuele therapie.

Momenteel ben ik:

  • Maandag werkzaam op locatie Orthomedix Basalt/Haga, Els Borst-Eilersplein 75 (ingang tegenover de ingang van het HAGA ziekenhuis).
  • Op dinsdag en vrijdag locatie De La Reyweg 186
  • Op woensdag en donderdag op Locatie Valkenboslaan 328

Ik ben bereikbaar op de nummer:
06-15648659

Michal Wajdeczko, BSc. Fysiotherapeut

Na de middelbare school afgerond te hebben ben ik in 2002 begonnen met de bachelor Fysiotherapie aan de hogeschool van Nicolaus Rey. Daarna heb ik aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding van Bronislaw Czech in Krakau gestudeerd waar ik de master Fysiotherapie heb afgerond.
In 2009 heb ik mijn diploma behaald en heb ik ervaring opgedaan bij diverse praktijken in Polen, in het buitenland en als laatste in Nederland.

Verder heb ik diverse bij- en nascholingscursussen gevolgd waaronder Orthopedische Geneeskunde Cyriax , Mulligan methode, Medical taping, Functionele Osteopathie, Integratie (FOI). Dankzij chiropractie door Ackermaan ben ik geïnspireerd geraakt in manuele therapie.
Sinds 2017 ben ik gediplomeerd therapeut van de FDM methode (Fascial Distortion Model)
Naast mijn werkzaamheden ben ik tevens maatschap lid in KIF (Krajowa Izba Fizjoterapii- The Polish Chamber of Physiotherapists).

Ik heb affiniteit met sport en revalideren van patiënten en ik ben van mening dat je niet alleen lokaal naar een aandoening moet kijken maar naar het gehele lichaam, de holistische benadering.
Om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen participeer ik in internationale conferenties en symposia.
In september 2021 heb ik de opleiding Viscerale therapie en Cranio-Sacraal therapie afgerond.
Niet alleen de gezondheid van mijn patiënten is voor mij belangrijk maar ook mijn eigen conditie en daarom doe ik veel aan sport. Onder andere fietsen, hardlopen en fitnessen.

Momenteel werk ik van maandag t/m vrijdag op de locatie De La Reyweg 186 waar ik te bereiken ben op telefoonnummer: 06-41399182

Fatih Tuncer, BSc. Fysiotherapeut

Na het behalen van mijn MTS plus diploma op het ROC in Zaandam ben ik verder gegaan met de HTS opleiding bouwkunde en na 3 maanden besloot ik deze opleiding niet verder te vervolgen.

Na een tussenjaar ben ik erachter gekomen dat mijn roeping ligt bij contact met mensen en het helpen van mensen die lichamelijke klachten hebben. Ik ben dan ook snel begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In augustus 2019 heb ik na 4 jaar mijn opleiding weten te behalen waarin ik de titel Bachelor of Science heb verdiend.

Tijdens mijn studie heb ik de mogelijkheid gehad om een sportstage te doen bij de jeugdopleiding van AZ. Hier heb ik veel topsporters begeleid die nu hun debuut hebben gemaakt in het elftal en heb veel geleerd op het gebied van (top)sport revalidatie. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik een breder beeld heb gekregen op revalidatietraining. Daarnaast heb ik ook diverse stages gelopen waarbij ik begeleid werd door diverse specialisten. Verder heb ik een minor Personal Training en diëtetiek gevolgd. Het niveau van kennis en skills wat ik op het moment bezit heb ik te danken aan deze ervaringen.

Ik ben na mijn werk vaak in de sportschool te vinden waar ik 1 a 2 uur patiënten begeleid of zelf aan het trainen ben. Op het moment houd ik mij bezig met calisthenics/wandklimmen en fitnessen.

Momenteel werk ik van maandag t/m donderdag op de locatie De La Reyweg 186 waar ik te bereiken ben op telefoonnummer: 06-87044122

Ruben Elbersen, BSc. Fysiotherapeut

Na het behalen van mijn HAVO diploma aan het Haags Montessori Lyceum wilde ik graag meteen starten met de opleiding fysiotherapie. Helaas was dat toen nog een Numerus Fixus studie.

Gelukkig kon ik het jaar erop beginnen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ter overbrugging heb ik in de  tussentijd een jaar voeding en diëtetiek gestudeerd en de opleiding tot sportmasseur afgerond.

Tijdens dit overbruggingsjaar werd het voor mij des te meer duidelijk dat mijn interesse ligt bij het bewegingsapparaat, de revalidatie hiervan en het optimaliseren van (sport)prestaties.

Na het afronden van mijn eindstage bij Orthomedix en het behalen van mijn scriptie mag ik mij sinds maart 2020 Bachelor of Science, én fysiotherapeut noemen. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij Orthomedix.

Naast mijn werk ben ik vaak op het voetbalveld te vinden en beoefen ik meerdere andere sporten.

Momenteel ben ik op maandag en vrijdag werkzaam op de locatie Valkenboslaan 328, waar ik bereikbaar ben op:

070-3020037 of 06-23108593

Op dinsdag en donderdag op de locatie: De la Reyweg 186

070-2195990 of 06-23108593

TOP