FORGOT YOUR DETAILS?

Onze specialisten

Wie zijn wij?

Tommy Jessurun
Orthopedisch Manueel Therapeut (MSc.)

Na de universitaire master aan de SOMT te hebben afgerond, mag ik mij Master of Science (MSc.) in de Manuele Therapie noemen. Hiernaast ben ik ook Orthopedisch Manueel Therapeut. Sinds 2006 ben ik praktijkhouder van Orthomedix met vestigingen in Den Haag, Scheveningen en voorheen ook in Rijswijk (de locatie Rijswijk is inmiddels verhuisd naar Den Haag).

Na de middelbare school volgde ik de opleiding voor fysiotherapie en behaalde ik in 1989 mijn Bachelor-diploma. In 1992 opende ik mijn eerste praktijk in Den Haag. In 1994 volgde ik de specialisatie Kracht- en revalidatietraining en in 1995 de specialisatie Nek- en rugscholing.

In 1996 ben ik afgestudeerd als sportfysiotherapeut aan de International Academy For Sportscience (IAS), waarna ik in 2004 afstudeerde aan de vijfjarige opleiding voor Orthopedische Manuele Therapie in Delft.

Ik ben niet alleen gespecialiseerd het behandelen van patiënten met complexe chronische/langdurige nek-, schouder- of rugklachten, maar ik kan elke pathologie onderzoeken en behandelen. Ook patiënten die bij meerdere specialisten zonder bevredigend resultaat zijn behandeld, kunnen bij mij/Orthomedix terecht. Ook heb ik diverse topsporters begeleid in hun training.

Voor het bepalen van de juiste diagnose, prognose en beleid doen medisch specialisten en (bedrijfs)artsen in toenemende mate een beroep op de deskundigheid en jarenlange ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd.
Studenten van de Master-opleiding Orthopedische Manuele Therapie aan de Hogeschool Utrecht maken gebruik van Orthomedix als stage adres. Op deze laatste onderwijsinstelling heb ik ook als praktijkexaminator gefungeerd. Daarnaast maken ook veel studenten van de opleiding Fysiotherapie aan verschillende hogescholen gebruik van Orthomedix als stage adres.

Bedrijven en instellingen schakelen mij/Orthomedix steeds vaker in voor het geven van presentaties en lezingen over complexe pathologieën.

Contact: 06 30807389 of info@orthomedix.nl

Randy Atmo, BSc., Master Manueel Therapeut i.o.

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik gestart met de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft. Nadat al snel bleek dat ik liever meer in contact was met mensen ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.
In juli 2016 heb ik, na het behalen van mijn stage bij Orthomedix en een traineeship van 2 jaar, mijn diploma Fysiotherapie gehaald en mag ik me met trots Bachelor of Science noemen.

Sinds 2017 ben ik bezig met mijn master in de Manuele Therapie op de SOMT in Amersfoort. Hierbij leer ik op een specialistische manier te kijken naar problemen aan het gehele bewegingsapparaat. Met als interessegebied de gehele wervelkolom.

Wanneer ik niet aan het werk ben doe ik aan badminton en ben ik in de sportschool te vinden.

Momenteel ben ik aan het werk op de Jurriaan Kokstraat 77 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Je kunt mij bereiken op 06 14169431.

Dani Luisman, Fysiotherapeut BSc.

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik gestart met de opleiding Bewegingswetenschappen. Nadat de keuze van Bewegingswetenschappen op de VU geen succes was, omdat ik vooral het menselijke contact miste, werd ik door verschillende mensen gewezen op de opleiding tot Fysiotherapeut. Na een tussenjaar genomen te hebben, besloot ik te starten met deze opleiding. Na verscheidene stages in zowel de particuliere praktijken en zorginstellingen is mijn voorkeur gevallen op het werken in de particuliere praktijk. 

Orthomedix is mijn eerste werkgever na het afstuderen en hier heb ik net zoals alle andere collega’s de intensieve interne opleiding gevolgd. Mijn interesse ligt vooral bij het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten en het begeleiden van patiënten na knie en/of heup blessures. 

Naast de fysiotherapie geef ik ook voetbaltraining aan kinderen tot 15 jaar oud. Dit doe ik nu al vier jaar met veel enthousiasme en plezier en ben dan ook veel op het voetbalveld te vinden! 

Momenteel werk ik maandag en vrijdag op de locatie De La Reyweg 186 waar ik te bereiken ben op telefoonnummer: 06-41399182

Lennaert te Horst

Nadat ik mijn VWO diploma heb gehaald, ben ik begonnen met een studie Geschiedenis aan de Universiteit van Leiden. Tijdens deze studie merkte ik snel dat ik graag iets wilde doen met mijn handen en dat ik mijn opgedane kennis direct in de praktijk wilde kunnen brengen.

Omdat de werking van het menselijk lichaam en het bewegingsapparaat in het specifiek altijd mijn interesse trok, ben ik in 2015 begonnen met de opleiding Fysiotherapie aan Hogeschool Leiden.

Gedurende mijn studie merkte ik dat mijn interesse vooral lag bij het begrijpen en behandelen van musculoskeletale klachten in het algemeen en met name van de wervelkolom. Dit is ook waarom ik de minor 3-D gewrichtssturing van de wervelkolom heb gevolgd.

Na het afsluiten van mijn scriptie ben ik in februari 2019 begonnen met mijn eindstage bij Orthomedix, waar ik me sinds juni 2019 fysiotherapeut mag noemen.

Buiten mijn werk hou ik me vooral bezig met sport en muziek.

Momenteel werk ik op maandag op de locatie Thomsonplein 23 waar ik te bereiken ben op telefoonnummer: 06-24790609

Michal Wajdeczko

Na de middelbare school afgerond te hebben ben ik in 2002 begonnen met de bachelor Fysiotherapie aan de hogeschool van Nicolaus Rey. Daarna heb ik aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding van Bronislaw Czech in Krakau gestudeerd waar ik de master Fysiotherapie heb afgerond.
In 2009 heb ik mijn diploma behaald en heb ik ervaring opgedaan bij diverse praktijken in Polen, in het buitenland en als laatste in Nederland.

Verder heb ik diverse bij- en nascholingscursussen gevolgd waaronder Orthopedische Geneeskunde Cyriax , Mulligan methode, Medical taping, Functionele Osteopathie, Integratie (FOI). Dankzij chiropractie door Ackermaan ben ik geïnspireerd geraakt in manuele therapie.
Sinds 2017 ben ik gediplomeerd therapeut van de FDM methode (Fascial Distortion Model)
Naast mijn werkzaamheden ben ik tevens maatschap lid in KIF (Krajowa Izba Fizjoterapii- The Polish Chamber of Physiotherapists).

Ik heb affiniteit met sport en revalideren van patiënten en ik ben van mening dat je niet alleen lokaal naar een aandoening moet kijken maar naar het gehele lichaam, de holistische benadering.
Om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen participeer ik in internationale conferenties en symposia.
In september 2020 ga ik starten met de opleiding Viscerale therapie en Cranio-Sacraal therapie.
Niet alleen de gezondheid van mijn patiënten is voor mij belangrijk maar ook mijn eigen conditie en daarom doe ik veel aan sport. Onder andere fietsen, hardlopen en fitnessen.

Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn Nederlandse certificaten voor mijn BIG-registratie. Vooralsnog ben ik in opleiding en werk ik onder supervisie van mijn fysiotherapie collega’s.

Momenteel werk ik van maandag t/m vrijdag op de locatie De La Reyweg 186 waar ik te bereiken ben op telefoonnummer: 06-41399182

Onze ervaring

Patienten geholpen

12310

Specialismen

3

Praktijken

3

Jaar ervaring

30 jaar

TOP