Tarieven en contracten

Orthomedix heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en/of manuele therapie. Bent u niet (voldoende) aanvullend verzekerd dient u de rekening ter plekke te voldoen.
Hoeveel u vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende polis. Tevens gelden voor de verschillende specialisaties afwijkende vergoedingen. Vraag uw verzekeraar of therapeut naar de tarieven en het aantal behandelingen die vergoed worden in uw situatie.

Voor niet Nederlandse zorgverzekeraars gelden andere tarieven, voor meer informatie verwijzen wij u naar uw behandelaar of zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren

Annuleren kan uitsluitend telefonisch of via sms/WhatsApp op het telefoonnummer 06-30807389. Voor de verdere telefonische bereikbaarheid wordt u verwezen naar de pagina Contact.
Annuleren dient uiterlijk 24 uur van tevoren gedaan te worden. Vermeld bij uw annulering duidelijk uw naam en datum en tijdstip van de afspraak welke u wilt annuleren.

Afspraak vergeten?

Helaas komt het regelmatig voor dat afspraken worden vergeten. Wij wijzen u erop dat afspraken die niet worden nagekomen of niet 24 uur van te voren zijn afgezegd, in rekening zullen worden gebracht. Dit in verband met gereserveerde behandeltijd.
De zorgverzekeraars hebben het standpunt ingenomen dat een niet-verrichte behandeling niet in aanmerking komt voor vergoeding. In die gevallen kunnen wij dus geen declaratie naar de zorgverzekeraar sturen en moet u de behandeling zelf betalen.

Legitimatie

Bij inschrijving vragen wij u om u te legitimeren met een identiteitsbewijs. Verder hebben we een geldige pas nodig van uw zorgverzekeraar. De geldigheid hiervan wordt via internet geverifieerd. U blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van consult(en) ook bij vergoeding door derden (bijv bij letselschades).